Solen skiner ju.

En härlig dag. Solen skiner. Skall man ta dagen till fånga, eller fånga dagen kanske man säger. Carpe diem. Ni hajjar.
Men så jävla lätt är det inte!

Var nyss och tittade tider i tvättstugan. På tavlan var nästa tid kl 14 ledig, men jag tvivlar på att den verkligen var ledig med tanke på att någon hade bokat tiden innan på tavlan, och nån annan låst tvättstugan med sin bricka. Intressant va?

Jag borde gå ut på promenad i de fina skogsområden som finns i närheten. Jag som brukar skryta om hur soft det är att bo nära naturen. Varför går jag inte ut då? För att jag sitter i beslutsångest, eller är rätt nöjd med situationen som den är.

Snarare kan jag leva med situationen som den är. Jag orkar inte bry mig om att jag inte har en ordentlig saltkvarn, kan mosa det salt jag behöver med nyporna. Man ska ju ta saker med en nypa salt right?

Jag orkar inte bry mig att jag aldrig får ordning på mitt lilla "kontor", eller det är en garderob egentligen. Men det finns knappt några kläder där i, utan mest prylar som inte har någon annan plats. Men eftersom att det finns en dörr att stänga så pallar jag nog inte ta itu med det rummet förrän dagen innan julafton typ.

Egentligen borde jag sortera bort en massa jävla kläder. Jag måste bli realistisk nångång. Jag kan inte bara ha en massa skit som jag aldrig använder. Dessutom: Mindre kläder = mindre tvätt.

Nä, jag känner inte att jag har något vettigt att dela med mig av just nu. Förresten borde ni inte sitta och läsa detta nu, ut i solen med er!;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0