Jag gillar musik som...

Jag gillar musik som påminner en om det djupa och vackra här i livet. Kraftfull musik med en vemodighet och styrka som gör att själen börjar svaja inuti kroppen.

Musik som får en klump att växa i halsen. Musik som får en att känna sig liten och obetydlig. Musik som får mig att undra varför. Sån där musik som gör att det känns ganska skönt att vara själv och totalt försvinna in i musiken.

Mäktig musik som nästan känns helig när man slukas upp av den.

Musik, långt ifrån den skit som spelas på "The Voice" och i vilsna sitta-med-fötterna-på-sätet-lyssna-på-min-burkiga-skit-kommerciella-medvetslösa-människors-musik...

Sån musik gillar jag!

Vad gillar du?

Paus i sommarmorgonen.

Solen skiner, det gör inte jag just nu. Det är ett sånt där varmt, mjukt och vackert ljus som påminner mig om hur jag känner mig just nu, rostig...och sugen på rostade mackor.

Sånt lyx finns inte här. Jag har varit på strejk de senaste dagarna, och nu drabbar det mig som värst. Det finns ingen ren disk och ingen mat. Jag lever lite som en ungkarl.

Men det blir ju lätt så på semestern, eller, semester har jag redan haft i Grekland. Semester från min flickvän, vi har tagit en sån hära "paus".

Jag vet inte hur jag ska bete mig riktigt. Vi glömde göra upp regler för pausen. Det känns ju dumt att trycka på play igen bara för att fråga om när det var ok att trycka på play igen, redan efter bara ett par dagar...in i pausen? Fattar ni?

Det blir ju det här stolthetsspelet. Vem klarar av att inte höra av sig längst? Vem fan är det då jag försöker imponera på? Min tjej?

Jag har iaf redan förlorat det spelet i sånna fall. Jag har skickat ett SMS nyss. Jag ville att hon skulle veta att jag faktist tänkte på henne, så att hon inte tror att jag är något känslokallt svin. Jag blir ju ändå lite orolig. Tänk om hon mår jättedåligt? Och dessutom tror att jag är ett svin ovanpå det?

Det skulle inte vara bra...

Nu fick jag svar, hon mår bra...hon är dessutom på riktig semester också.

Peace!RSS 2.0