Min nya idol!Fy helvete vad roligt att ha dessa skills! Om du läser detta "J", vad tycker du om hans Ol Dirty Bastard-imitation?

Härligt det är med kreativa människor!

Kära Sverige.

 M - Th 11p / 10c
 
thedailyshow.com
r>

Fick detta skickat till mig. Fick mig att inse vilken upplevelse det är att bo i Sverige.
  

Twitter snor fokus.

följ gärna mina twittrar på http://www.twitter.com/LeonBerg


Jag skriver på engelska där.

Skumma chimpanser.

Drömde en märklig dröm, att jag var i ett stort hus nånstans i New York tror jag att det var. Jag var i en lägenhet där folk hade uttryck obehag när de skulle ta en dusch i lägenheten.

Bakom duschen fanns en stor mörk öppning in i väggen, som leder till en lång mörk korridor med sval unken luft som kommer urblåsandes.

När man kikade in fick man en rysning, man kunde höra på ekona från fotstegen att korridoren var lång och djup.

Självklart var man ju tvungen att övervinna rädslor och gå in i mörkret. Vi hade nån liten nyckelknippesficklampa. En bit in i passagen så svängde passagen 180 grader och började slutta nedåt. Tillslut kommer vi in i ett mörkt stort rum. Som ett slags skyddsrum.

Man hör att något är där i mörkret. Det kanske var råttor. I det svaga skenet av ficklampan vi har ser jag siluetter av chimpanser. Det var helt sjukt minns jag. Chimpanser som såg ut att vara själlösa. Jag minns att de hade enorma pupiller och sprang runt på golvet. De lät ingenting, bara tittade på oss...

Det var skönt när man slutligen kom ut igen. Men det var obehagligt att titta på öppningen från duschen in i mörkret. Av någon anledning var jag tvungen att gå in i tunneln en gång till för att filma, synd att det bara var en dröm...


Rör inte mitt internet!

Om ni inte redan uppmärksammat det så pågår just nu ett krig om internet, din och min frihet att göra och säga vafan vi vill på nätet. Det sista mediet vi kan kommunicera fritt och anonymt med varandra. Bortom maktens kontroll.

Imorgon kl 11 faller domen mot Pirate Bay, jag hoppas verkligen för vår och alla andras internet, att de går fria.

Internet är en del av den nya världen, pengar en del av den gamla....

Gonatt!

Hmm.

Har slösurfat runt på random människors bloggar. Det är fan lite creepy och perverst. Jag känner mig smutsig.

Måndag...eller tisdag?

Har haft svårt att hålla reda på vilken dag det är idag. Känns ju som en förvirrad måndag, fast det är tisdag redan. Var i Uppsala och demonterade 4m höga reklamjippoplank runt om i Uppsala. Träffade en tjejkompis där som jag inte träffat sen sommaren 2006. Vid lunchen lyckades jag beställa från onsdagens meny, fick för mig att det var onsdag plötsligt.

Käkade slaffsig köttfärsås med spaghetti. Eftermiddagen tillbringades på Stockholms central där jag stötte ihop med en väktare som såg bekant ut. Det var en gammal polare från en byggfirma jag jobbade på.

Efter jobbet dumpade jag bilen och cyklade till Älvsjö för att träna. Kom dit svettig, och började köra alldeles för hårt för mitt eget bästa. Har ju inte tränat på ett tag, men vissnade tillslut på att alla andra runt omkring mig bara stod och stirrade och såg deprimerade ut. Så jag höll fullt tempo och full intensivitet. Tillslut började jag känna att jag kommer fan spy, kollapsa, få hjärtinfarkt, svettas och fryser och skakar på samma gång. Sätter mig på golvet ett tag och stirrar. Lyckas stretcha lite halvdant innan jag hoppar på cykeln till Metallica i fullt ös.

Jag hamnar bakom några förortskids på vespa. Självklart åker de först aslångsamt framför mig bara för att jävlas, snubben som sitter bak vänder sig om sen kör båda ned fötterna i gruset på cykelbanan så att jag hamnar i ett dammoln. Jag tänker bara: "Ramla! Vurpa! Sladda! Tappa kontrollen, hoppas hoppas!" Tillslut drar de ifrån mig i en uppförsbacke... 3 uppförsbackar senare i Hagsätra stöter jag på Rune den norske komikern...i en uppförsbacke. Jag är helt anfådd och säger på skämt att jag är så nära på att spy, nån minut senare börjar saltsmaken träda fram och magen börjar ladda kanonen. Hinner precis säga hej då till honom innan jag spyr. Jävla lunchställe! Jag har fan aldrig spytt förut av att cykla, förrän idag då...


Dammit.

Fan vad jag hatar när man upptäcker att man missat tvättstugan... Man känner sig så smutsig.

Missade en station.

...och det bidrog till att allt tog 32min längre än väntat. Fan vad jag var irriterad, sen slog det mig plötsligt att jag kanske inte har rätt att vara irriterad när jag plankar?

Från det ena till det andra.För en 3-4år sedan satt jag hemma hos min polare och hade druckit några bärs. Han ville att jag skulle rita en skiss där det stod "Stockholm Södermalm" vid 4-5 tiden på morgonen. Senare bestämde han sig för att göra den som tatuering på ryggen. Jag tycker den blev asball!:D

Nya bilder från New York.Har klippt ihop lite fler bilder från New York till deppig, allvarlig musik. Effektfullt. Enjoy!

Video från New YorkEnjoy
Untitled from Leon Berg on Vimeo.

On yer bike!Våren är här, och jag har varit ute och tagit för mig av den. Denna bild är från igår kväll solnedgång på Högdalstoppen. Life is good. Har köpt en cykel och redan hunnit Rågsved-Krukmakargatan 30min, sen Hornstull-Rågsved 28min, tävlingmänniskan inom mig vaknade till liv. För mig är cykeln den ultimata friheten och ett av mina rätta element. Leon har en cykel igen, watch out! I´m alive.

RSS 2.0