När det ibland faller på plats.

Nu sitter jag här, iförd boxershorts och dricker en Brookyn lager. Nu ljög jag iofs, den tog slut för ett tag sedan. Här är man uppdaterad.

Min lägenhet är stökig som fan. Jag har helt ostrategiskt flyttat runt saker och lagt i olika högar. Det står disk över hela vardagsrumsbordet, och även i köket. Det ligger nån kasse...eller flera kassar med saker i över golvet. Ja, det ser nästan stökigare ut hos mig än det brukar göra hemma hos David Druid.

Och vet ni vad det bästa är? Jag bryr mig inte. Inte just nu iaf. Plötsligt får jag säkert ett ryck och städar upp allt. Förmodligen i samband med att jag tar på mig kläder. Jag kommer säkert tycka då att lägenheten inte matchar mina kläder förrän den är städad. Jag gillar att ha clean klädstil.

Nu har jag öppnat ännu en bärs. Jag kan starkt rekomendera Zlatopramen "half´n´half" det är en halvmörk/halvljus öl.
Så här sitter jag, lyssnandes till Pear Jam och umgås med min blogg. I förlängningen umgås jag med er, ni kanske också har lite tråkigt och har därför bestämt att det är läge att se om Leon har skrivit något nytt. Det har han.

Jag har tänkt på nya saker också. Eller, gamla saker jag stör mig på. Alla människor som konstant tjatar om att man ska tänka positivt hela tiden. Vad som än händer så ska man bara tänka positivt. Jag stör mig på det.

Jag har även kommit fram till att jag trivs med att störa mig på saker och ting, så jag kommer att fortsätta med det. Ibland får jag höra att det är jag som väljer att störa mig på saker och ting, och att det är därför jag ibland mår dåligt. Det som förbryllar mig är att de människorna aldrig kan försöka se sakerna jag stör mig på, och kanske förstå att de är de som stör mig!

Jag tänker inte sitta och vara någon likgiltig svensson, som verkar vara normen i vårat land. Vi muttrar lite för oss själva, sen orkar vi inte bry oss längre. Vi väljer oss att inte störa oss på saker och ting. Är jag på semester i Grekland och en mygga surrar i mitt öra, då tänder jag lampan och dödar myggan. Enkelt och realistiskt. I am a man of actions...eller, jag vill vara det iaf. Sen är problemet löst. Jag var inte likgiltig, och jag behöver inte störa mig på det.

Lackar jag ur för att osten ramlar i golvet, och ger intrycket av att jag mår dåligt betyder inte automatiskt att det är negativt. Då har man inte ett dynamiskt synsätt. De de flesta inte vet är att jag kan använda den situationen berätta för 6 personer senare om hur arg jag blev, och sedan skratta åt det sex gånger. F

Förstår ni matten här? Bli arg en gång = skratta åt det minst sex gånger efeteråt. Tänk på sånt innan ni ber någon att tänka positivt!

Sen vafan menar de här personerna som säger att man ska tänka positivt. Ibland får jag känslan av att de inte riktigt tänkt igenom det de säger. Jag har däremot tänkt igenom saker och ting nu.
När någon säger: -Du måste tänka positivt nu Leon, så tycker jag att det låter förbannat abstrakt. Vad är det jag ska göra egentligen? Alltid utgå från ett värre perspektiv. Om jag råkar hugga av mig ett ben, ska jag trösta mig med att någon kanske har huggit av sig båda?

Poängen är att bara att se saker och ting från ena sidan, är att blunda från verkligheten!

Skulle folk säga: -Tänk realistiskt nu! Så skulle det vara en så mycket mer POSITIV grej!

Då får man åtminstone chansen att ventilera det som kanske har hänt. Allt i livet är fan inte positivt, sluta blunda för det faktumet!

Att vädra är bra! Peace!
Lugn i sikte.

Jag har bestämt mig för att ta det lugnt i helgen och nästa vecka, orkar inte stressa mer. Måste sova mer och ta hand om mig själv. Kommer orka skriva mer då.

Ha det där ute!

Bitterness is the cancer of the soul.Ibland saknar jag mitt långa lockiga hår jag hade. Ibland saknar jag även tiden. Ta mig dit igen. Idag var ingen höjdardag helt enkelt. Men syrran hjälpte mig att försöka skapa något kreativt av min inre frustration, så jag har börjat skriva på en grej...

Nu ska jag väl sova i guess. Good night slave camp.

My cup of tea!Aphex Twin väcker många minnen från gymnasiet. Chris Cunningham, mannen bakom Aphex Twin har inte bara gjort musiken utan även regisserat och redigerat denna video. Jag tycker den är grymt imponerande, den får mig att skratta och fascineras.

En del jag redan visat för tyckte videon var läskig, jag tycker iofs om lite läskiga prylar. Men jag tycker mest att den för förbannat rolig och välgjord!

Startar du om?


Startar den om, ja eller nej? Wtf?

Mina problem just nu:

1. Jag är kroniskt trött nuförtiden.

2.Mitt videoredigeringsprogram fungerar inte som det ska, så jag kan inte jobba med det än.

3.Mitt musikprogram fungerar inte som det ska, så jag kan inte jobba med det heller.

4.Min handsfreeadaptor trillade ur bilen på en mörk parkering häromdagen.

5. Varken Kjell och Co, Teknik Magasinet, The Phone House eller Nokia.se har den delen jag söker.

6. De har alla ett annat headset som kostar MER ÄN HALVA priset av vad telefonen kostar ny.

7. Att prata i telefon har blivit jobbigare.

8. Min handled gör ont, jag kan inte röra på den som jag vill. Måste gå till läkare.

9.Gitarren vill aldrig bli riktigt stämd som jag vill.

10. Jag är för trött för att ta itu med dessa saker och ting, och tiden rinner iväg, och jag blir bara mer och mer bitter och sur.

-Kan det vara så att jag befinner mig i en negativ spiral?

Stört.

403 Forbidden You are forbidden to access this page.

 If you should have to access this page, let us know.

 Yours sincerely, blogg.se

Så står det när jag försöker läsa min egna blogg:S

De senaste dygnen.

Fullt ös, nästan iaf. Det är hur de senaste dagarna har varit. Jag har inte så mycket tid för att blogga som jag kanske önskar att jag hade. Jag är ju en kommunikativ person, så jag har inget emot att dela med mig av saker och ting.

Nu är jag hemma en snabbis och äter ett större mellanmål. Om en halvtimme ska jag och Stoffe vara i Nacka för att repa för första gången tillsammans. Det ska bli riktigt skoj, jag har köpt trumstockar, axelband, hörselproppar till ikväll.

Det är en lokal som har allt vi behöver, trummor, försträrkare, mikrofoner, piano osv. Så det kommer bli några roliga timmar framför oss som jag verkligen ser fram emot.

Vi har redan två nya låtar som vi jobbar på. Tyvärr verkar vår potenciella trummis jobba idag, det hade varit skoj att träffa henne. Har lyssnat in mig en massa på rock på sistone, så känner mig taggad!

Igårkväll var riktigt skoj. Jag körde stand up för första gången på Komikaze. Jag fick mycket beröm, som gjorde mig glad och gav mig drivkraft och självförtroende att bara köra vidare. Ola Söderholm är en av mina absolut favoritkomiker, fan vad han är bra!

Jag hade förlagt mina övningskörningspapper för lastbil någonstans. Det skapade en hel del stress, jag hittade dem senare idag i bilen jag kört runt med de senaste dagarna. Stress i onödan. Men saker och ting har löst sig av sig själva. T.ex. var körskolans lastbil trasig. Så det blev en lugn dag på jobbet med att inreda ett konferansrum.

Som sagt, har inte mycket tid över. Ska äta färdigt och sedan dra.

Kommer snart lägga ut lite smakprov av saker jag gjort på sistone. Lite överraskningar kanske.

Ha det fint!

xiao!

Ett år går snabbt.

Idag är det precis ett år sedan jag började på mitt jobb. Det känns lite skumt, hade bara tänkt stanna ett litet tag...så som jag tänker med typ alla jobb jag har.

Ett gott tecken kanske?

Hinner inte bloggish mer nu. Ha det fint!

Snooze hjälper eller stjälper?Här är en del av förra söndagens uppträdande på Big Ben.

Jag + mat = dålig disciplin.Det är fan för gott med mat och öl. Tyvärr så sätter sig det. Jag äter lunchbuffé nästan varje dag, och visst är jag duktig på att kombinera ALLA rätter som finns på buffén? Det blir nästan som en tvångstanke.

Men seriöst, när jag var 22 fick jag höra att när jag blev 25 så skulle jag passa mig med mat och öl, för att då kommer jag att lägga på mig. Jag börjar förstå hans poänger. Jag vill leva nyttigt och träna. Träna är jag alldeless för trött för just i denna period av konstant kronisk trötthet.

Jag är fan trött när jag vaknar, trött när jag kommer till jobbet, trött efter lunch, trött när jag kommer hem, trött hela kvällen. Mer som någon form av zombielivsstill. Mat går ju alltid att äta om man har tråkigt, men jag tror inte att det är nyttigt att bara ha maten som någon form av underhållning.

Måste vänja mig av vid sötsaker, jag har enkelt att roffa åt mig av sötsaker om de ligger framme. Jag är för mycket av en livsnjutare på den fronten.

Ain´t we alla? Just nu försöker jag att hålla ögonen öppna, och det är svårt. Jag klarar mig nästan alltid bara på ren vilja.
Det gör dock att livet känns som en evig uppförsbacke ibland, och man är totalt för trött för att jobba fram någon strategi. Just nu tvingar jag verkligen mig själv att skriva.

Men nu var ju problemet maten. Jag äter för mycket, mat är som någon slags drog för tillfällig njutning. Det är som McDonalds, jag kan inte direkt påstå att deras mat är äcklig. Men fan vad jag inte känner att jag står för att gå och handla på McDonalds. plastigt och själlöst.

Jag förstår mindre och mindre för varje dag hur jag kunde lägga upp träningen och kosten seriöst. Det känns som en för stor uppoffring för min del just nu..

Aja, får väl berätta mer sen...ögonlocken trillar ihop. Ska dricka slut ölen och sova sedan...

Ännu en dröm - NYC.

Jag älskar verkligen att drömma. Speciellt när drömmarna är kristallklara, färglada, högljudda och levande. Verkliga med andra ord. Natten till idag (läs igår) var en sån natt.

En sekvens jag minns var att jag bläddrade i en bok och läste någon form av poesi, och när jag läst rimmet eller meningen så teleporterades jag till en plats som hade med texten att göra. Det kunde vara någons lägenhet, men så lät jag dem läsa så teleporterades vi runt en stund. Var en rikgit häftig upplevelse.

Det som dock var snäppet coolare var att jag drömde att jag morsan och syrran reste till New York. Det var verkligen en känsla av att vara långt hemifrån, alla skyskrapor, alla ljus. Den svala kvällsluften, den svarta himlen. Vi kom såsmåningom till ett hotell med extremt snabba hissar. Jag fick svindel. Hissen färdades flera hundra meter uppåt i världens högsta hotellobby. Jag ville självklart testa hastigheten på hissen på väg ned. Det gick snabbt, så snabbt att jag blev tyngdlös. Det sög till i magen och jag satte mig i skräddarställning. Folk på de olika planen hann se mig och såg glatt chockade ut. Det var en underbar känsla. Hotellet var fint och lyxigt. Jag syrran och morsan hade en fin stund ihop långt hemifrån.

När jag vaknade hade jag känslan i kroppen av att ha varit bortrest.

Det lustiga sammanträffandet kommer dock senare på eftermiddagen när morsan ringer mig. Vi har nämligen diskuterat att resa bort till Asien i Mars nångång, Thailand eller Bali eller något. Men jag känner någonstans att jag inte riktigt är upplagd för det, jag skulle inte kunna uppskatta det just nu. Jag har för mycket jag vill ta itu med hemma. Dessutom har jag redan varit där, och ja det är underbart. Det passar inte nu. Så självklart lekte jag med tanken om att föreslå att vi skulle åka till New York.

Mor min ringer, och det första hon säger att hon har funderat lite över vår asienresa, och undrar om vi inte ska ta och flyga till New York istället? Jag tappade nästan hakan i ett sånt där rus man bara kan få när lustiga sammanträffanden sker.

Det verkar som att vi kommer bevittna New York inom ett par månader. Ska bli intressant som fasen. Känner mig mer upplagd för att göra något sådant istället för solsemester. David och Soran var där nyligen och hängde med Magnus Betnér, de verkar ha haft kul.

Syrran har sin stillbildskamera, och jag har min HD-kamera. Skulle vara perfekt att gå runt och dokumentera och uppleva:)

...USA känns bara så overkligt på nåt sätt, ska bli intressant.

Tid är min värsta fiende just nu!

Fan vad jag hatar tid! Fan vad jag är trött. Fan vad jag är arg!Nej, jag ger inte upp heller!

Just ja, gig imorrn!

Imorrn uppträder jag på big ben...så att ni vet.


Alltid ångest när jag försöker tänka igenom vilka jag ska påminna. Hur som helst, det blir fler ggr...

Peace!

Ajdå!

Idag har jag haft på mig mina gamla urtvättade pösiga Lee jeans. Till det hade jag en tajt, lite smått för liten t-shirt det står "England" på. Utanpå det hade jag min svarta adidasmunkjacka.

Spännande va?

Hur FAN kan de största bloggarna på blogg.se vara så förbannat jävla ointressanta? Jag spyr! Och alla meningslösa kommentarer. "Du måste ha en söt lillebror som hämtar oboy" "Vad fina kläder, läs min blogg"...fy fan säger jag bara.

Jag borde iofs bekymra mig mer över att jag ska upp om några timmar och jobba.

Good night crazy world.

Många moves. Många steg närmre.

Jag har varit aktiv på sistone fått en massa gjort. Är det det som är meningen med livet? Röra sig framåt? Står man still så är man död, eller?

Hade en filosofi om det för ett tag sen. Livet måste symboliseras av rörelse och döden motsatsen. Att leva är att dansa och röra på sig, fysiskt, psykiskt. Vi måste veta varför vi gör saker för att finna motivation för att röra oss framåt.

Så jag har experimenterat med detta. På sistonde har jag gjort förändringar i mitt liv.

Jag har:

  • Gjort mig av med 4 kassar gamla kläder. Samt tvättat och vikt övriga kläder.
  • Köpt 9kg ris och ätit sjukt goda middagar med närproducerade produkter. Rotmos t.ex. Fett gött.
  • Jag har köpt en elgitarr, en telecaster och sen har jag köpt en fin videokamera. De ska få utveckla mig.
  • Jag har gått genom alla pärmar osv och slängt gamla papper. Testa det, det är nice!
Jag har mycket planer på gång, även om det kan framstå som att jag slösar en massa tid med att larva mig...vilket jag också gör. Checka denna video t.ex. Den är totalt meningslös, men blev på nåt sjukt sätt lite skoj. Bättre att göra klart skit, än att ha en massa ofärdiga skitprojekt.

Sen kastar jag in för inatt:D Peace på jord´n!


Våldtagen av Rocco. Dröm eller verklighet?


Rocco, en hyvens karl?

Ok, nu kommer ni säkert undra vafan som pågår när ni läser detta. Jag vill bara understryka, ta en titt på er själva nu. Precis, ni är inte heller så pryda rakt igenom när det väl kommer till kritan eller hur? Ni vet vad jag snackar om!

Det här kommer inte bli lätt, detta är något som kommit och gått hela dagen, och nu ska jag försöka vara modig och dela med mig av min märkliga dröm. Sätt er in i min situation och förbered er på ett annorlunda perspektiv på saker och ting...

Jag är i en dröm, någonstans i en lägenhet i södra Sverige. Hur jag vet det? Ingen aning, det är bara sånt man vet i drömmar ibland. Jag och två av mina närmate kompisar hänger med en massa tjejer i en lägenhet som vill ha en sexorgie helt enkelt. De är attraktiva och sexiga och säger att de går med på att göra vad som helst sålänge det är ömsesidigt.

För att inte förstöra stämningen, och för att öka spänningen så lovar vi också att gå med på vad som helst...

Plötsligt försvinner mina vänner ut med några av tjejerna till ett annat runt. Kvar blir jag med ett par sexiga tjejer. Plötsligt klampar en helt naken Rocco Sifredi in i rummet. För er som inte vet vem det är, så är det en av de mest kända manliga porrstjärnorna. Han är känd för att vara brutal och intensiv. Nu står han där med sin stora lem i högsta hugg.

Han kliver fram mot mig och säger plötsligt: -Yeeeah, suck on my dick! Jag slänger en hastig och förvånande blick mot tjejerna som nu står med armarna i kors och nickar. De påminner mig om att vi ska göra allt.

Jag hinner inte tänka innan jag får in Roccos penis i munnen. Jag försöker verka oberörd och har grova problem med att förstå hur denna situationen kunde uppstå? Det blir som ett trauma. Jag försöker stänga av samtidigt som jag försöker vakna upp. Jag känner mig drogad. Det här kan inte vara möjligt. Jag kan fan inte ha en annan mans snopp i munnen. Jag hör flin runt omkring, tjejerna verkar roas av situationen.

Uppenbarligen måste ju någon märka min obekvämlighet med situationen. Tanken slår mig plötsligt att det är detta tjejer går igenom.

Rocco är aggressiv, men han märker att jag inte är så entusiastisk. Det börjar bli konstig stämning. Jag lyckas resa mig och går ut från rummet till mina polare. Sekunden därefter vaknar jag med en chock och undrar vad i helvete jag drömt?

Jag känner en skam dra in. Ska jag kunna berätta detta för någon? Folk kommer tro att jag blivit helt störd. Jag orkar inte med att folk ser bilder av mig i den situationen. Vad betyder drömmen? Att jag gillar att suga kuk undermedvetet?

Allt detta ger ju upphov till en massa sjuka tankar. Som, vafan sitter ni och tänker om mig just nu? Men det är ingen fara. Under dagens lopp har jag tröstat mig själv med att vi alla är lite skeva på våra egna sätt och vis, och vi kanske bara inte kan rå på det?

Jag försöker skratta åt allt som vanligt. Det var ju bara en dröm...fast en så verklig dröm. Alla mina drömmar på sistone har varit starka. Det är någonstans riktigt roligt, annars skulle jag aldrig skriva om det här. Jag vet inte om jag bryr mig egentligen? Jag tycker bara att det är lustigt att jag upplevde en sådan skam efter det som inträffat, som faktiskt aldrig har inträffat i verkligheten.

Då är frågan var drömmar sker? I En annan dimension, en annan verklighet alltså? Eller kan allt detta vara skapad av min egna hjärna? Kommer det att ske igen? Ska jag någonsin kunna slappna av och somna igen? Tycker jag ens att detta är jobbigt på riktigt, har jag kommit över en gräns nu att inget egentligen spelar någon roll? Råkar andra ut för detta, bara att ingen säger något? Har jag blivit psykiskt våldtagen av allt porr jag sett genom åren?

Hur som helst tycker jag att det tåls att ventillera. Ventillera detta trauma, vädra ur hjärnkontoret lite...

I slutändan var det ändå något jag skrattar åt, så slutet gott allting gott?...sen slog det mig att jag aldrig stannade till slutet av drömmen som tur är;)

Be inspired! - Streetart.


Denna "robotdoktor" finns att skåda under broarna vid slussen.

Många gånger har jag sett denna skepnad när man åker förbi i betonglabyrinten vid Slussen. En över 2m hög robot i sprejad papp. Hur cool som helst. Jag önskar att fler människor gjorde sånt här. Det gör vår stad till en mer levande och spännande plats. Om ni som jag gillade detta, kika in på denna sida. Det finns en hel del coolt där:Dhttp://www.streetartstockholm.se/


I´m in love!


Fender telecaster deluxe.

Jag ska skaffa mig en elgitarr, lusten har fallit på så mycket på sistone. Jag blir inte förvånad om jag har en gitarr imorrn. Har suttit hela kvällen och spelat gitarr med min granne Stoffe, fan vad kul vi har haft. Han älskar också Muse. Han har också bott i England. Vi har helt enkelt det som krävs, fan vad kul vi ska ha det!Change
Change
Everything you are
And everything you were
Your number has been called
Fights,
battles have begun
Revenge will surely come
Your hard times are ahead
Best
You've got to be the best
You've got to change the world
And use this chance to be heard
Your time is now

Tycker att den texten från en av Muse låtar är helt underbar och sammanfattar många av de tankar jag haft i huvudet. Något jag eftersträvar att leva efter.Tack 2008!Det är svårt för mig att beskriva året som gick i några få ord. Det hände stora förändringar till det bättre vad det gäller ekonomi, stabilitet, boende.

Nu har jag den grund jag behöver för att kunna fokusera på att bygga högre. Tack.

RSS 2.0