Sommarlov.

Nu har jag bestämt mig. Jag tar fan lov. Orkar inte tänka en dag till: -Ska jag blogga eller inte. Uppenbarligen har jag ingen lust, så då är det lika bra att lägga ned tills lusten kommer tillbaka.

Trevlig sommar!

Polisbilen och jag.

Såg en polisbil i Solna idag. En ledningsbil, den hade inga ljus påslagna på bilen. Lustigt, borde de inte föregå med gott exempel och vara noga med sånt? Släpper det.

3 min senare kommer en annan polisbil åkandes, den också utan nåt ljus på. Alltså, halvljus, inte blåljus.
Jag står och jobbar iklädd, luva, keps och mörka skyddsglasögon. Innan jag hinner tänka har jag börjat vifta mot polisbilen som stannat för ett rödljus. Rutan åker ned. Sen hinner jag tänka: "Är det här verkligen en bra idé?

Jag kunde inte hejda mig, men jag ropade skrattandes att de inte hade sina halvljus påslagna.

De sa nåt i stil med: "-Oj, har vi inte?" Sedan såg de förvirrade ut och åkte därifrån.

Vafan, jag ville ju bara hjälpa till. Tänk vad tråkigt om de hade fått böter?

Några nyfikna norrmän.

min polare träffade ett gäng norrmän i Thailand som gillade att experimentera med bakpulver, jag gillar folk som tänker stort!


usch

Fan jag har aldrig lust att blogga längre, känns rätt meningslöst. Jag hade en idé om att skriva om scenariot om vad man skulle göra om en råtta sprang in i lägenheten. Jag såg nämligen en råtta på andra sidan gatan igår kväll, den rörde sig snabbt... Den skulle likväl kunna hoppa in genom min balkongdörr, jag bor inte så högt upp. Det känns som att jag bor i en busshållplats, den ligger iaf c:a 10m från min balkongdörr...

...synd att jag inte hade lust att måla upp scenariot då?

nu ska jag göra nåt annat.

RSS 2.0