10-årsåterträff!

Klassfesten blev en succé över förväntan. Här ser ni oss, jag är såklart den som måste sticka ut genom att stå konstigt längst fram. I bakgrunden ser ni alla som hade oturen att få sina studier störda av mig.

En tjej i klassen: -Jag minns att du hade attitydsproblem med lärarna i skolan, du klarar dig nog bra i arbetslivet. (hon syftade till att hon var för snäll på sitt jobb).

Det var sjukt kul att träffa alla igen, det kändes så tryggt att se att alla var sig lika och fanns kvar. Vi hade så kul att vi bestämde oss för att ses igen nästa år...glömde jag säga att jag tog på mig ansvaret att genomföra detta?

Det ska bli skoj. En kväll, många löften. Jag lovade även att jag skulle styra upp en show på nån miniteater och bjuda alla. Det har för övrigt varit en ambition jag har haft länge. Det kommer bli av innan årets slut. Fan vad fett det ska bli!

Min egna show, ingen tidspress...inga regler, bara jag...i mina olika konstformer. Jag återkommer med mer info vid senare tidpunkt.

Det mest otippade löftet jag gav var att jag skulle skaffa facebook...jag antar att jag får acceptera att det är ungefär som en interaktiv kontaktbok helt enkelt. Det var även skönt att höra att fler i min klass inte hade facebook.

Fan vad sköna ni är min gamla klass!!! Jag är glad att vi gjorde detta, och nästa år kommer bli liiika kul!

Puss och peace!

Not amused!

Japp, nu är jag irriterad. På andra människor igen, människor som ställt till med onödiga konflikter på grund av att de inte kan hantera sina känslor gällande andra saker. Låt det inte gå ut över mig! Jag är känslig och en otrevlig attityd kan verkligen sabba en hel morgon för mig. Egocentrerade människor finns det för många av.

Vissa har ju konsten att låta saker och ting rinna av, jag funkar inte så. Tjafsar nån med mig, kan de räkna med att saker inte rinner ut i sanden. Jag är som en elefant, glömmer aldrig om någon betett sig otrevligt eller drygt mot mig. What goes around comes around.

Rak och ärlig som jag är, kan det ibland svida att få höra sanningen. Folk tror att de kan göra vad de vill. Jag har inga problem med att omkategorisera folk från vän till bekant, eller från vän och kollega till enbart kollega.

Jag har inga problem med att frysa ut folk utanför min sfär som jag inte tycker förtjänar mig energi.

Jag har ganska enkla sunda svenska värderingar jag försöker hålla mig till så gott jag kan; Som man behandlar andra blir man behandlad själv. Alltså kan det vara bra att handla med en smula ödmjukhet när det handlar om närstående och kollegor. Men långt ifrån alla kan lista ut denna ekvation.

Sådär...så har man ventlierat lite.


10år.

Har inte bloggat så mycket på sistone som ni märkt, men för den sakens skull betyder inte det att jag inte gjort saker:P

Coldplaykonserten var sjukt lyckad. Vi fick asbra platser precis intill en av scenerna som gick ut i publiken.Verkligen en minnesvärd kväll tyckte nog vi alla som var där. Aldrig kunde jag drömma om att se dem på så nära håll med tanke på vilka långa köer det var som ringlade sig ned för Valhallavägen till Östra Station. Levde på känslan resten av helgen...veckan? Och tur har jag som får se dem igen i England om två veckor!:D

Har jobbat en del, två på mitt jobb fick sparken på grund av besparingar. Glad är jag över att fortfarande ha det stabilt.

Annars har jag fyllt på reseprojektet med idéer. Har fått klartecken från jobbet, och har sparat ihop tillräckligt för biljetten. Det känns lite nervöst att boka på en gång, måste strukturera upp resan lite. Fan vad fett det ska bli!
För er som inte vet, så drar jag till Sydamerika i vinter. Ska hänga hos en polare i Bolivia, filma och göra musik, läsa böcker. Sen ska jag ta mig till Peru, kolla på tempel och sen bada i Stilla havet.

Ikväll, eller inom en timme ska jag dra iväg mot Lidingö och gå på en klassåterträff med de jag gick i samma klass med i 1-9:an. Ska bli intressant, har faktiskt ingen aning om vad man ska förvänta sig. Blir nog inte så dramatiskt. Vi får väl se...

Lustigt att det redan hunnit gå 10år, liksom...redan? Har ju haft tankarna kring en sån här träff till och från genom åren, men att det nu är dags känns skumt. Ska bli kul iaf. Ska hooka med två polare på vägen, som också ska dit.

Aja, ska sätta fart. Ska försöka komma in i bloggen igen snart. Annars kikar jag in på twitter ibland.

Peace!


Coldplaydagen.

Nu är vi här. Nu ska vi se coldplay. Ska vara vid Stadion vid kl 15. Förmodligen när man kommer fram blir väl reaktionen: "Shit vad mycket folk". Sen är insläppet kl 17.30.

Förbandet heter White Lies och kommer också från England. Lyssnade lite på dem på youtube. Lät intressant, ska bli kul att se.

Ska fixa iordning lite matsäck nu och dra iväg snart. Jippie!

Stressmage?Är Capone gravid, käkat en pasta för mycket...eller försöker layoutansvarig på DN säga oss något?

Bättre något än ingenting.

Har inte tid att skriva så mycket. Mycket tankar genom huvudet. Mycket omvärderingar på gång. Dags att mogna lite kanske, dags att göra saker mer seriöst.

Jobbar med mig själv helt enkelt. Njuter av solen. Nu ska jag träffa lite folk.

Hare gött;)

RSS 2.0