Som ett barn innan julafton.

Ja, så har jag kännt mig hela natten! Vaknade innan larmet och gör frukost och grejer.

Jag ska ut och köra lastbil i trafik för första gången, ska bli skitspännande!

This baby I will drive.

Återkommer:P

Ouch!

Ouch!

Antingen fett trött på livet, eller en total idiot. Lägg märke till det ovala huvudet i bild två.

Nej, det är inget nytt. Jag tror inte att jag är unik med att ha sett denna skylt och funderat lite kring den. Men hur relevant är den här skylten egentligen? Hur ofta är man och åker hiss tillsammans med en soptunna? Är det något som människor använder nuförtiden, åker och storhandlar med en sån? Möjligen Sverker från PLUS...

Men seriöst är det inte lite idiotförklaring på gång? Lyckas man försätta sig själv i en sådan situation när man åker hiss, är det inte lika bra att man loggar ur då liksom? Jag tänker på hur stor risken är att de i sånna fall att de annars utsätter någon annan oskyldig medmänniska för onödiga risker. De kan ju skada någon! Man kanske skulle börja märka upp människor med varningstexter istället:

-Varning! Samtal med denna person kan leda till oanade konsekvenser, eller oönskade barn.

...eller nåt i den stilen. Hur som helst är det även intressant att personen med soptunnan i hissens huvud lyckas bli ovalt, är det bara jag eller verkar det inte en aning osannolikt?

Jag tycker nästan att skylten börjar förlora sin trovärdighet. Skärpning!


Köldlek.

Det har samlats så många saker i mitt huvud jag tänkt blogga om, men nu när jag väl sitter här så känns inget viktigt eller relevant längre. Det var bara tankar, iaktagelser, saker jag smälte för stunden men som sakta flöt iväg i det förflutna. Eller, om jag ska vara ärlig bryr jag mig inte riktigt heller. Det kommer nya saker. Nåväl.

Jag vaknade tidigt idag, det hade jag nog inte gjort frivilligt om jag skulle upp och jobba. Det är en fin höstmorgon, allt står stilla ute. Jag lyssnar på Coldplay ´s nya album. Jag gillade inte Coldplay alls från början, som de flesta killar typ, men sen en dag i London 2004 bad en polare att ge dem en chans. Jag gav Coldplay en chans, och idag kan jag säga att om det är nåt band jag skulle vilja vara med och spela i så är det Coldplay. Deras nya skiva är riktigt bra, allt förutom första låten: Life in technicolor som låter som en dåligt rippad MP3-låt. Jag vet inte varför den är så, trodde att något var fel med den typ.

Hur som helst Engelsk mellankolisk, hoppfull och vacker deppmusik biter på mig:P

Kallspel!
-Fuck, jag kommer inte ur lådan brush! Måste tänka utanför lådan...

Så ge Coldplay en chans du med så kanske även du kan
 ha en underbar dag!;)

Say my name?

Är det bara jag som tycker att det är lite fuffens med människor som konstant tilltalar en med sitt namn i konversationer hela tiden?

"Ja men gud Leon, så är det. Men du Leon, vad ska du göra imorgon? Leon du måste bara höra om min kväll..."

Jag har svårt att känna mig avslappnad i sådana konversationer...

t9

Försök skriva "fittsamhälle" i t9 och vad kommer den upp med?-DITT SAMHÄLLE!!!


Nej jaaaaaa e inte bitter...

Solen skiner ju.

En härlig dag. Solen skiner. Skall man ta dagen till fånga, eller fånga dagen kanske man säger. Carpe diem. Ni hajjar.
Men så jävla lätt är det inte!

Var nyss och tittade tider i tvättstugan. På tavlan var nästa tid kl 14 ledig, men jag tvivlar på att den verkligen var ledig med tanke på att någon hade bokat tiden innan på tavlan, och nån annan låst tvättstugan med sin bricka. Intressant va?

Jag borde gå ut på promenad i de fina skogsområden som finns i närheten. Jag som brukar skryta om hur soft det är att bo nära naturen. Varför går jag inte ut då? För att jag sitter i beslutsångest, eller är rätt nöjd med situationen som den är.

Snarare kan jag leva med situationen som den är. Jag orkar inte bry mig om att jag inte har en ordentlig saltkvarn, kan mosa det salt jag behöver med nyporna. Man ska ju ta saker med en nypa salt right?

Jag orkar inte bry mig att jag aldrig får ordning på mitt lilla "kontor", eller det är en garderob egentligen. Men det finns knappt några kläder där i, utan mest prylar som inte har någon annan plats. Men eftersom att det finns en dörr att stänga så pallar jag nog inte ta itu med det rummet förrän dagen innan julafton typ.

Egentligen borde jag sortera bort en massa jävla kläder. Jag måste bli realistisk nångång. Jag kan inte bara ha en massa skit som jag aldrig använder. Dessutom: Mindre kläder = mindre tvätt.

Nä, jag känner inte att jag har något vettigt att dela med mig av just nu. Förresten borde ni inte sitta och läsa detta nu, ut i solen med er!;)Tragiska ägda människor...

Här har vi en tjej som skrev en kommentar till mitt förra inlägg, hon vill att jag ska vara med i nån tävling.

Hennes kille är spelgalen och därför förpestar hon min blogg med reklam för hennes blogg där hon gör reklam för tävlingar som i sin tur är reklam för produkter.

Tyvärr kommer jag inte åt det jag skrev till henne för jag är blockad där men här kan ni läsa lite vad hon skrev:

Postat av: Saga

http://sagapaga.blogg.se/2008/september/nar-vi-anda-ar-pa-tavlingshumor.html

Spana in, du kan vinna otroliga priser :)

2008-09-29 @ 13:49:23
URL: http://sagapaga.blogg.se/
Postat av: kleton

Oj, tack Saga vad personlig och varm du känns...

Här skrev jag ett inlägg och påstod att hon var både ägd och ganska korkad. Lägg märke till hur hon använder sig av ordet "palla", typiskt uttryck använt av dryga fjortisar som inte som har särskilt mycket att erbjuda mänskligheten...

2008-09-30 @ 02:30:00
Postat av: Saga

Nej det har inte sagt heller...
Det är inte fejk komentar så du behöver inte ens ha en tanke på det. Men vill du inte ha kommentaren GODKÄNN DEN INTE DÅ?
Palla ge sig på folk för småsaker, bara idiotiskt -.-

Är jag en idiot för att jag ger mig på folk för småsaker? Världen ser ut som den gör tack vare personer som henne som tror att allt bara är en tävling om fin fina priser...

2008-09-30 @ 11:56:16
URL: http://sagapaga.blogg.se/
Postat av: Saga

Du är ju för fan dum i huvudet. Det var inte meningen att jag skulle vara personlig eller någonting.

Men herregud ta det lugnt, skriv något vettigt själv? Min kommentar var inte menad att vara vettig utan ett tips på en tävling men vill du inte ha såna kommentarer så finns det en "återkalla publicering" och en "Ta bort" när du går in på arkiv & kommentarer. Du skämmer bara ut dig själv genom att få damputbrott för ingenting.

Ägd? Hah, du äger dig själv genom att vara så dum att du tror att du äger mig. Småbarn har mer utvecklad hjärna än vad du har xD

2008-09-30 @ 15:49:44
URL: http://sagapaga.blogg.se/

Inte för att jag någonsin trodde att diskutera med en Blondin-Bella-wannabee skulle leda nånvart, men nåt måste man göra av sin överskottsenergi.

Men jag tycker nästan att ni kan ta och kika in på Sagas blogg och avgöra själva, så jag inte ger en vinklad bild så att säga. Sen kan hon kanske känna sig glad för en dag att hon fick ett par besökare extra. Sånt betyder tydligen mycket nu när den analoga kontakten med människor försvinner...

Här är adressen iaf:

http://sagapaga.blogg.se/

RSS 2.0