Kvinna överfölls – sköt sig själv

...rubrik från aftonbladet. Vad får ni för bild i huvudet?

Senare i brödtexten står det:

Den unga kvinnan skottskadades på öppen gata. Men dramat har fått en oväntad vändning – det visade sig att kvinnan råkat skjuta sig själv i låret. Kvinnan, som är i 20-årsåldern, är nu gripen misstänkt för mordförsök.


Betyder det att man kan dömmas för mord om man tar livet av sig?:S Lägg gärna märke till den märkliga ordningen de berättar om dramat.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5267812.ab

* Detta fält måste fyllas i

Igår hade vi grillfest på jobbet. Vi hade tävlingar, och jag kom sist som vanligt. (jag kommer sist i alla tävlingar på jobbet.)
Nu sitter jag med benen i kors i boxershorts och försöker avgöra om jag fortfarande är full, eller om detta räknas som att vara bakis?

Solen skiner och det är varmt. Idag är det skrattstock på långholmen. Dit ska jag.

Later friends...

Vill påminna de som eventuellt skulle vara intresserade av att se mig köra nytt material imorgon på Engelska på Big Ben 20:00....

Bra!

Lustigt att när allt flyter på som det ska och allt går bra, har man inte så mycket att säga...än att allt är bra just nu:)

Peace!

kort sammanfattning.

En solig dag. Fett mycket jobb, ungdomarna har varit och haft riktigt kul i helgen och slagit sönder en massa kurer... Men vad är det man brukar säga? "Inget kalas utan krash"

Sedan tog en gubbe med dålig andedräkt och slängde vår skyffel åt sidan när vi stod och jobbade i Upplands väsby. Jag blev nyfiken och utbrast: "-Vafan tror du att du håller på med egentligen?", varpå han stannar upp samtidigt som hans illusion av att jag-kan-göra-vafan-jag-vill faller sönder börjar han muttra om att den inte ska ligga där.

Jag blir mer nyfiken och frågar varför han inte bara kan säga det, då svarar han att det borde jag väl veta, vill jag gå vidare med detta? Jag förklarar att jag är intresserad av att gå vidare. Han börjar muttra om registreringsnummer, jag guidar honom raskt till registreringsskylten och frågar intresserad vad han tänkt göra? Klaga på att vi hade en skyffel på fel ställe?

Jag ber honom identifiera sig, jag ber honom om personnummer. Han blir otålig och förklarar att han vill gå förbi. Jag upplyser honom att han får gå runt mig. Så där står vi, tva manliga egon och tjafsar i solen.

Plötsligt griper han tag i min arm, jag börjar halft skrika. Jag kan inte ta honom på allvar, jag börjar ropa till alla som såg på: -Kan jag få ett vittne här, han försöker misshandla mig...

Allt stannade upp. Han hade hat och förvirring i blicken. Jag återtog befälet över min arm, och situationen kunde återgå.

Det här var en av dagens "wtf-upplevelser"...

Yesterday.Nu engagerade jag mig för en gångs skull med att lägga upp ett gig. Här är från Big Ben igår, hade inte kört på ett tag och var nöjd med min insats, och dessutom höll jag mina 5min...

Where are the humans?

@IMPORT url("http://humortest.uptimesystems.se/styles/external.css");
Gjorde ett test på comedycentral...nja


Bild på karaktär

Din humorålder är 38 år

Du är en kvinna som gillar humoristisk vardagsrealism och kvinnliga komiker som Mia & Klara, Petra Mede och Annika Lantz i P3 m.fl. Starka kvinnor! Du är en typisk innerstadstjej som dricker mycket kaffe latte och Cosmopolitans. Du tränar på WorldClass, går ut med "tjejerna" några gånger per månad och skrattar gärna åt stereotypa småstadskaraktärer och töntiga killar som ni har träffat på krogen.

Favoritprogram på Comedy Central: Carpoolers & Sex & the city


Vägen mot allmänbildning.


                                              Maria Magdalena.

Jag har haft en låt i huvudet på sistone, en psykos närmast. Drömmer om låten, och det är det första jag tänker på när jag vaknar. Det är en gammal låt från 80-talet. I´m a sucker for 80´s pop. Låter heter "Maria Magdalena" av "Sandra".

Låten är med i GTA Vice city som jag spelade mycket i Thailand på min laptop 2005. Den har en soft vibe, men den har också en jävla märklig refräng:

"I´ll never be, Maria Magdalena...(you are the creature of the night)"

Filosofisk som jag är, började jag undra vem Maria Magdalena var. Det finns lite olika tolkningar. Hon var med i bibeln. En del referear henne som Jesus tjej. Nån som han hängde med. Vilket då slog mig, att Jesus säkert var poppis bland tjejer.

Det andra jag läste om Maria Magdalena, var att hon var prostituerad...

Så vad menar "Sandra"? Menar hon att hon aldrig kommer vara Jesus flickvän, vilket jag håller med kan vara svårt. Jesus har nog flera öppna förhållanden kanske? Han har väl många fans, så kanske är svårt att hinna med ett seriöst förhållande. Annars, faktumet att ingen sett till honom på drygt 2000år kan ju också försvåra ett förhållande.

Eller, menar "Sandra" att hon aldrig kommer att vara prostituerad? Det kan väl vara en ganska bra poäng, eller motto?

Hur som helst var "Sandra" gift med huvudmannen i "Enigma", som råkar vara en grupp jag beundrar. Michael, som han heter har t.o.m. gjort beatsen och producerat "Sandras" musik. Jag tyckte jag känner igen vissa influenser i stilen.

Så nu vet jag vem Maria Magdalena var, att Sandra aldrig kommer vara henne, att Michael från Enigma var gift med henne, och att han gjorde hennes beats. Sådant man inte var säker på för några dagar sedan, saker som kan komma till användning nångång i framtiden.

Hur som helst, här är låten jag har haft konstant i huvudet på sistone...
 
Öh, ja.

Bloggen ja. Vilket ansvar. Vilka grejer som har hänt. Fast inget värt att berätta om här. Jag vet bara att det har hänt grejer, vet inte exakt vad som hände.

Har en minnesbild av att jag och min lumparpolare brottades i min säng med spritflaskor, jag fick sprit i ansiktet och håret...

Igår mådde jag inte så bra sedan. Jag kan inte heller rekomendera att cykla med två cyklar samtidigt. För det första väcker det uppmärksamhet, och för det andra får man blåmärken. Jag hade ena cyklen över axeln då jag inte släpade den i marken...jag var både försenad, OCH, hade bråttom;)

Jag har spelat in 30min sjukt material på video, som jag inte riktigt pallat kolla på än. Det är intankat i datorn, har bara en känsla av att de idéer som jag tyckte var genialiska och egoförhöjande då, kan göra raka motsatsen idag...

Har passat på att ha sönder mina favoritsolbrillor igen...händer några gånger per sommar. Om jag inte minns fel, så råkade jag lägga ett par över ett ljus förra sommaren. Nu skulle jag vinkla upp persiennerna och släppa in ljus, då tryckte jag sönder solbrillor med knäet.

Lagret börjar sina, så nu kommer jag att glida runt i röda techno/knark/elektro-brillor...typ sista hela paret solbrillor.

Det lär bli besök till hötorget i jakten på nya snart. Ska leta efter ett par stora, tjejiga...that´s the kind I like. I like to be different. Fan, nu mår jag illa. Frukosttime.

Färskingvarning?

Läste en artikel från GT

GÖTEBORG. Skunk florerar bland högstadieeleverna på Hovåsskolan. I går kväll hölls ett informationsmöte för alla föräldrar. Drogen är en förädlad form av cannabis och beskrivs som livsfarlig. - Du blir ding i huvudet av den, säger Claes Wikner vid Frölundapolisen.


Ska man se det ur det perspektivet kan i princip allt beskrivas som livsfarligt. Hur blir man när man blir "ding" i huvudet? Menar han stenad kanske? Låter det inte lite som att påpeka det uppenbara, du använder inte cannabis för att du är törstig eller hur?

Det intressanta är sammanstrålningen av intelligens bakom denna artikeln, ett helt gäng av människor som uppenbarligen inte har en aning om ämnet i fråga handlar om. Men det är kul att använda stora ord som "Livsfarlig", "Förädla" plus en massa annat felaktigt. Frågan är vad som stämmer överhuvudtaget med denna artikel?

Det här är människor som får betalt för det här, och det är de människor som förser oss med förvrängd och vinklad information. Hur som helst, det är kul läsning. Hela artikeln hittar ni här:

http://www.gt.se/nyheter/1.1569842/ny-livsfarlig-drog-sprids-i-skolan

Psyksjuk?


                                                                          Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix

Media är bara ett stort drama ibland. Men hon ser fan läskig ut. Nån man vill fastna i en hiss med? Jag kanske har fördomar, jag känner inte henne, men intrycket hon ger är lite psykvarning...iaf vid första ögonkastet...


Är detta en konsekvens av ipred?

Egendomlig historia...


http://www.metro.se/2009/05/12/9760/vagrade-fildela-slogs-av-pappan-med-k/

fel.

Det var inte nu på söndag på Big Ben såg jag nu, hehe...utan nästa söndag, och sedan den 24:e och 31:a...

so long.

positiv stress.

Har jäktat hela dagen, fast till trevliga saker, lunch, massage, hemgång...och nu ska jag iväg på after work-öl och sedan vidare ned till Nyköping.

Big Ben på söndag också!

Trevlig helg!

Precis...

...det är ny design. Försöker skapa nån form av kontinuitet. Min twittersida och youtubesida har liknande design.

Det känns...fresh!

Pilot.Efter nästan ett års planering har nu en vision gått och blivit verklighet, nämligen piloten av "Vägen till Rågsved". En verklighetsinspirerad dokumentär(!?) där vi får följa unga män i förortens Rågsved under våren 2009.

I första avsnittet har Ralle precis kliat sig i ögat efter att ha ätit chilinötter...

Jag är övertygad om att detta blir succé, handlingen, tajmingen, känslan, ljuset. Allt är precis som det var tänkt...

Milstolpe.

Ok, en stor sak klar nu. Progress.

Big Ben på söndag tror jag. Landet innan dess. Volkswagen Bromma imorgon bitti. USBminne imorgon. Glöm inte boken heller. Skulle jag hämta nåt från morsan?

Musiken har tagit slut. Koncentration. Tiden rann iväg. Perfektion blev nästan uppnådd.

En bra kväll. Nu kan jag andas ut lite mer...phew.

My saviour.

Det var längesedan, men idag behövdes lite tröstande musik från Coldplay. Det är verkigen vad deras musik är bra till. När man har mycket som rör sig i huvudet, och man vill att någon ska säga att allt är lugnt.

Slog genast på "Don´t panic"...nu ska jag sätta mig och ta itu med lite saker och ting i mitt liv.

Roligt va?

Horizont.


Jag har nog alltid varit besatt av horizonter, de går så väl ihop med min personlighet. Jag känner mig ofta ute på horizonten, som en mås som leker i vinden. Jag blickar ut och filosoferar mig bort. Bort från det vardagliga. Horizonten ger mig space att vara. Space att andas. Det är fan trångt i min 30m2 lägenhet ibland.

Det finns inte så många platser man kan beskåda horizonten i Stockholms län, men igår var det dags för premiäråk med "J" som tog körkort i måndags, så vi åkte till Nynäshamn. Jag kände mig lite som ett dåligt inflytande ibland: "-Du måste ju inte vara nere på 50 direkt när det går från 70 till 50, det är ändå inga andra bilar här..."

Det är lite som det där kapitlet i körkortsboken om "grupptryck",  fast jag vet inte om jag kan kalla mig själv för grupp. Men åsikter vädrade jag.

Det kändes lite som att man var utomlands när man kom fram och gick bland klipporna. Solen sken och vattnet var klart och glimmrade. Det såg ut att vara jättevarmt, men Sverige påminde med sin svalhet och smygande kyla i vinden.

Vi chillade i solen och åt pastasallad. Jag utforskade klipporna och hittade ett fågelbo. Häromkvällen kände jag mig som 16 igen, nu kände jag mig som 10 igen. Vi hittade ofta fågelbo när vi var 10...eller, vi letade efter fågelbon då...och hittade fågelbon. Skillnaden nu var att jag är så pass gammal att jag vet att fågelmamman är nog bäst på att ta hand om sina ungar själv. Så jag nöjde mig med att ta ett kort på den.


När jag kom hem var jag helt slut. La mig och kollade på en dokumentär om marknadsföring till barn. "It´s about getting tomorrows consumers before anyone else does". Tack och lov är horizonten fortfarande gratis att titta på...Feelin´ good.(Jag hade hänvisat till fotografen om jag bara kunde läsa vafan som står nere i vänstra hörnet?)

Solen skiner ned på mina växter på fönsterbrädan. Himlen är blå. Från mina högtalare (monitorer - för att vara en besserwisser) pumpas just nu arabisk musik: "Habibii...habibiiibiii". Jag måste ju visa att jag inte är rasist!

Närå, jag gillar arabisk musik. Inte allt. Men det var inte all arabisk musik jag gillade heller. Nu bytte datorn låt till brasiliansk musik från 60-talet. Astrud Gilberto. Sån där skön orgel som bara påminner om spetsiga solglasögon, solblekta fotografier och sandstränder. Inte för att jag varit där, men jag har fantasi nog att föreställa mig hur det var på 60-talet. Fan vad nördiga många såg ut. Fast det gör folk nuförtiden med. Jag har en massa att säga om nördtemat, men det får bli en annan dag.

Egentligen har jag inte tid att blogga nu, som vanligt. Egentligen ska jag komma på vart J ska skjutsa mig nånstans. Eller, vi ska åka nånstans eftersom att det är fint väder. Fast visst vore det bekvämt om "J" hade startat en taxitjänst speciellt för min skull:) Närå, det ska bli spännande.

Kort sammanfattning av senaste tiden: Roligaste....eller, det känns alltid så när man är mitt uppe i nåt, jag är en sån känslomänniska: "Detta är fan det roligaste nånsin,"

Den kommentaren fällde jag när jag R och V var ute och cyklade hela-jävla-natten. Det kändes som att vara 16-17 bast igen. Vi cyklade till nån hemlig reggaefest bakom Högdalstoppen. De hade nåt soundsystem och några lampor. Folk satt och rökte gräs och hade mysigt i mörkret.

Vi fortsatte kvällen med att jaga varandra längs Rågsveds cykelbanor samt att cykla i cirklar runt Hydromacken nere vid Huddingevägen. Kvällen avslutades med att sitta utanför "Lana livs" till kl 03 då det plötsligt blev minusgrader!

Nästa dag var lite vuxnare, utflykt till drottningholms slottspark. Vi skulle kasta frisbee. Vi var 4 grabbar inne på Stadium vid Bromma flygplats och ställde seriösa frågor angående frisbees. Ändå kom vi ut med varsin 29kr frisbee som var SÅ JÄVLA dåliga! Vi som precis snackat om att det är värt att lägga ned lite extra slantar på kvalitét. Jag tror det var 17-årstänket som hängde kvar. Vi fick nöja oss med goda jordgubbar i solen. Lyx.

På kvällen gjorde vi, eller V gjorde, jag lekte matprogram och filmade allt, fett goda hemmalagade hamburgare med fetaost i på rågbröd med plocksallad, avocado, en dressing bestående av senap och majonäs...

Nu ska jag massera min träningsvärk innan det är dags att packa dagens matsäck.

RSS 2.0