Det som är på gång.

Jag har haft det rätt intensivt på sistonde. Nästan så man fått en överdos av stand-up. Har sett Soran, Hasse och Sven uppträda och filmat dem. Dagen efter filmade jag Magnus Betnérs show på Vasateatern, helt nyskrivet material...eller det mesta iaf. Jag var imponerad. På lördagen var det dags för Doug Stanhope. Doug var grym, även om det var en relativt konstig och ofokuserad show. Tror att han är bäst på nån bar. Som han själv sa: "I do fetish comedy, like fetish porn, it´s never gonna be mainstream."

Schyffert och Petra Mede körde som uppvärmare. Schyffert var rolig och ser riktigt gubbig ut nu...men det vill han nog också. Allt har sin tid.

Annars har jag rotat runt i mina dilemman. Vissa dagar vet jag exakt vad jag vill göra, andra inte. Jag vill inte bli nån Bolibompakomiker. Det skulle vara kul att vara med i TV, men de ämnen som intresserar mig är nog för kontroversiella för TV. Men visst allt behöver inte vara kontroversiellt. Man får se helt enkelt vad som händer och dyker upp.

Jag känner mig feg ibland, att jag borde chansa mer. Men jag följer ändå min intuition. Jag känner mig absolut inte mogen som komiker, jag är långt ifrån hur jag vill vara på scen, och vad jag egentligen vill prata om. Men jag antar att det bara finns en väg, och det är att testa sig fram. Jag känner ingen direkt brådska. Det handlar ju om att ha kul på vägen också.

Det snackas mycket planer nu på sistonde, och jag antar att det är dags att forma det som ska bli av imorgon redan nu. Med andra ord, skriva alla sketcher man funderat över och bara köra på...men det är lättare sagt än gjort när man har ett heltidsjobb, en massa andra intressen, besök från England, och andra saker att konstant ta itu med.

Tiden rinner bara iväg snabbare och snabbare hela tiden, snart känns det som att tåget börjar gå för fort för att fortfarande hoppa på... Men det kanske finns tvärbana istället:S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0