Intressant läsning.



Det här skickade en kompis till mig inatt. Det handlar om en råkapitalistisk pappa som råkar ställa till det ordentligt för sin son genom en affär som gjorde att sonens klasskompis familj blev tvungna att flytta. Nu vänder sig pappan till forumet flashback för att be om råd.

Lägg märke till språket han använder, och lägg ihop det med bilden. Är det på riktigt? Vilket svin i så fall, haha. Det är för roligt att tänka sig att det finns sånna här människor på riktigt. Om historien är sann eller inte kan jag inte svara på, men någon har lagt ned tid och energi på det här.

Jag kunde inte sluta läsa, hehe...

https://www.flashback.info/showthread.php?t=599903

Kommentarer
Postat av: stofo

nope det är fejk... Inlägget är skrivet av en person med extremt mycket fritid eller som bara är i behov av en ordentlig fritidsaktivitet. Personen har postat flera inlägg på Flashback forumet där han spelar fifflare eller psykopat...

2009-02-16 @ 20:52:24
URL: http://eternityecho.blogspot.com
Postat av: stofo

ah glömde en grej... det är inte han på bilden, det är Michael Milkens som blev dömd för fiffel 1979... Orkar man snoka runt lite så kan man genomskåda förbrytare nästan var som helst på nätet ;)

2009-02-16 @ 20:57:25
URL: http://eternityecho.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0