Färskingvarning?

Läste en artikel från GT

GÖTEBORG. Skunk florerar bland högstadieeleverna på Hovåsskolan. I går kväll hölls ett informationsmöte för alla föräldrar. Drogen är en förädlad form av cannabis och beskrivs som livsfarlig. - Du blir ding i huvudet av den, säger Claes Wikner vid Frölundapolisen.


Ska man se det ur det perspektivet kan i princip allt beskrivas som livsfarligt. Hur blir man när man blir "ding" i huvudet? Menar han stenad kanske? Låter det inte lite som att påpeka det uppenbara, du använder inte cannabis för att du är törstig eller hur?

Det intressanta är sammanstrålningen av intelligens bakom denna artikeln, ett helt gäng av människor som uppenbarligen inte har en aning om ämnet i fråga handlar om. Men det är kul att använda stora ord som "Livsfarlig", "Förädla" plus en massa annat felaktigt. Frågan är vad som stämmer överhuvudtaget med denna artikel?

Det här är människor som får betalt för det här, och det är de människor som förser oss med förvrängd och vinklad information. Hur som helst, det är kul läsning. Hela artikeln hittar ni här:

http://www.gt.se/nyheter/1.1569842/ny-livsfarlig-drog-sprids-i-skolan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0